Njuta

Massagebehandling

Massage på relaxavdelningen

Boka en toppklassig massagebehandling i skön relaxmiljö!

I relaxavdelningen har du fri tillgång till hamamsten, solrum, bubbelpool, aufgussbastu och ångbastu. För att höja upplevelsen ännu mer kan du boka en toppklassig massage vid ditt besök. Du kan alltså få en heldag i skön spamiljö med massage - 650 kronor för 45 minuter eller 1050 kronor för en helkroppsmassage på 95 minuter.

Massage löser upp spänningar och kramper, förbättrar musklernas cirkulation och ökar utsöndringen av det stressreducerande hormonet oxytocin. En massage gör dig lugn och avslappnad. 

Du kan välja på tre olika typer av massage:

Klassisk massage – 45/95 minuter
Genom strykning, tryck och tänjning behandlas hud och muskler med syfte att musklerna ska slappna av och att blodcirkulationen ska stimuleras. Vid behov och/eller önskemål behandlas triggerpunkter. Du bestämmer hur kraftfull massagen skall vara och vilka delar av kroppen som ska behandlas.

Avslappningsmassage – 45/95 minuter
En lätt massageform som är mycket stressreducerande. Bra behandling för personer som vill få en djup avkoppling. Den aromatiska oljan som terapeuten använder hjälper till att ge muskelavspänning, samt ökat välbefinnande och inre lugn.

Gravidmassage – 45 minuter
Gravidmassage stärker immunförsvaret och motarbetar bristningar samt vanliga muskelbesvär under graviditeten. Terapeuten arbetar med djupa långa knådningar för att på så sätt motarbeta vanlig muskelvärk i rygg, axlar, nacke, armar och ben. Anpassas efter kundens behov.

Gravidmassage passar till alla gravida som har passerat graviditetsvecka 16 (vi utför inte massage på gravida innan vecka 16).

För att boka gravidmassage, kontakta oss på sundstabadet@karlstad.se alternativt ring 054-540 24 60.

 

Behandlingar kan bokas här

Önskar du en annan tid? Hör av dig till receptionen på telefon 054-540 24 60 eller maila till sundstabadet@karlstad.se.

Så bokar du

Boka behandling på telefon 054-540 24 60 eller här.

Under lördag och söndag har vi delad tid i relaxavdelningen vilket innebär att när du bokar din massage får du tillgång till en av följande tider i relaxavdelningen: 

Förmiddagstid, klockan 10.00 –14.00
Eftermiddagstid, klockan 14.15–18.00

Har du sällskap rekommendarar vi en förköpsplats så att ni är garanterade att få plats i relaxen samtidigt. Förköp kostar 299 kronor (oavsett eventuell rabatt och oavsett ålder) och du förköper din plats här

Här har du lite information inför ditt besök.

Bokning kan göras fram till tjugofyra timmar innan behandlingen ska påbörjas. Tjugofyratimmarsregeln gör att tiden inte syns om du går in på bokningssidan mindre än 24 timmar innan behandlingen börjar. Detta behöver nödvändigtvis inte betyda att tiden är bokad, så ring därför gärna vår reception på 054-540 24 60 och kolla hur morgondagens bokningar ser ut. 

Eventuell avbokning ska ske minst fyrtioåtta timmar innan behandlingen. Senare avbokning eller ej avbokade tider debiteras med 500 kronor.

Senare avbokning kan godkännas mot uppvisande av läkarintyg.

 

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den