Njuta

Presentkort

Bubbelpool relaxavdelning Sundstabadet

Födelsedag, fars dag, årsdag eller julklapp? Sundstabadets presentkort passar för alla tillfällen, oavsett om du letar efter något till din sambo, syster, pappa, ett barnbarn eller företagets personal.  Sundstabadet kan också erbjuda presentkortsförsäljning direkt på webben. 

Ladda presentkortet med ett valfritt belopp eller något av de värden som finnas att välja mellan på webbplatsen. Den som får kortet kan själv välja hur det ska användas här på Sundstabadet.

Presentkortet finns att köpa i Sundstabadets reception eller direkt här på webbplatsen. Köper du på plats kan du även välja till vår snygga presentask. Vill du ge bort presentkort till en större grupp, kontakta oss på telefon 054-540 24 60 så hjälper vi dig.

Tips till dig som ska köpa presentkort

Nu när det är mörkt och kallt ute ger ett besök i vår toppklassiga relaxavdelning en härlig avkoppling och ny energi. När du besöker relaxen ingår även entré till upplevelsebadet och simbassängerna.

Det går som sagt alldeles utmärkt att använda värdet på presentkortet för att handla i någon av våra serveringar som erbjuder allt från rejäla måltider till hembakade godsaker och nyttiga smoothies.

Uppdaterad den