Så funkar det hos oss

Armband för entré, skåp och betalning

Armband för entré Sundstabadet

När du betalar entré får du ett armband, med ett chip, som ska sitta runt handleden under ditt besök. Armbandet öppnar spärrarna till de delar du har betalat för och du kan ladda det med pengar i receptionen.

Ladda armbandet med pengar

Ladda armbandet med valfri summa i receptionen som du kan handla för i cafeterian och Kafé Källan i relaxavdelningen. Vi tar inte kort eller kontanter inne i badet. Du får tillbaka pengarna som är kvar på armbandet med samma betalningssätt som du laddade armbandet med i receptionen. Detta ska du göra senast en halvtimme efter att bassängerna stänger, det vill säga klockan 20.30 på vardagar och 18.30 på helger.

Armband för entré och skåp

Med armbandet öppnar och låser du även förvaringsskåpet i omklädningsrummet. Du behöver alltså inte ta med dig ett eget hänglås.

Om du har betalat entré för en dag lämnar du tillbaka armbandet i entréspärren när du har badat klart. Du som köper tio bad får behålla armbandet tills du har förbrukat antalet köpta badtillfällen, detsamma gäller dig som löser månadskort till motionsbassängen och årskort till Actic.OBS! Tio bad gäller under ett år från och med inköpstillfället!

Borttappat entréarmband debiteras med 100 kronor.

Uppdaterad den