Tre bassänger med många olika aktiviteter

TRÄNA (endast förbokning)

Sundstabadet kommer från och med den 1 juni 2021 att påbörja återöppnandet av anläggningen. I inledningsskedet betyder detta att vi öppnar en begränsad del av TRÄNA (motionssimning) för allmänheten.

För att motionssimma hos oss måste du förboka din plats. Detta för att säkerställa en så trygg och säker verksamhet som möjligt. Du bokar din plats här Önskar du boka plats för fler personer än dig själv, måste du kontakta Sundstabadets reception på 054-540 24 60.

Du bokar i första hand en plats till Stora bassängen eller Motionsbassängen, men vi jobbar för att Aktivitetsbassängen ska vara tillgänglig så ofta som möjligt under varje förbokningspass till TRÄNA. För att du ska vara säker på att den är tillgänglig, så ring gärna till vår reception samma dag som det planerade besöket för att få senaste nytt.
Aktivitetsbassängen är bokad måndag - fredag kl 08:30-14:45 med anledning av skolsim. Vi påminner om att bastun i våra omklädningsrum fortfarande hålls avstängda inne i våra omklädningsrum. Vi återkommer när vi har ny information gällande återöppningen.
För att boka plats behöver du ha en profil på sundstabadet.se. Har du inte det, väljer du alternativet "Registrera dig" vid inloggningssidan. När du sedan skapat din profil väljer du enkelt dag och tid för ditt besök. Betalning sker via Swish eller kort i receptionen vid ankomst, då Sundstabadet sedan 1 januari 2021 är en kontantfri anläggning.

 

Avbokning

Avbokning måste ske senast 30 minuter innan din bokade tid startar. Du gör det på samma sida som du bokade din plats på. Det går också att avboka via telefon till vår reception (054-540 24 60). Dock enbart under receptionens öppettider, vilka du hittar här.

Om du inte avbokar din plats i tid kommer du efter två missade avbokningar att bli spärrad i bokningssystemet.

Det finns två bassänger för simträning - stora bassängen och motionsbassängen, bägge är 25 meter. Den stora bassängen har åtta banor och där finns det alltid banor öppna för crawl. Motionsbassängen har sex banor för motionssim.

Träna PLUS - ger dig mer varje månad

För dig som vill få ut mer av din träning rekommenderar vi Träna PLUS, som ger entré till bassängerna samt olika erbjudanden varje månad. Några exempel på månadserbjudanden är entré till relaxavdelningen, vattenträningspass eller något gott från cafeterian.

För dig som tränar mindre regelbundet är månadskortet eller tiokortet bra alternativ till Träna PLUS.

Kurser, träningspass och aktiviteter

Här hittar du information om alla våra pass och kurser

Uppdaterad den