Påsklov Sundstabadet

Påsk-kul på Sundstabadet

Lek och bus eller bara njuta? Sundstabadet erbjuder både och under Påsklovet. Tävla i hinderbanan, prova på Mermaid, delta i familjevattenpass, vinn påskpriser i vår fiskdamm eller så slappnar du bara av i relaxen under Lovspa. Välj själv!

Under påskhelgen och påsklovet är det full fart på Sundstabadet, som det ska va!

"Snabbast i Påsk"-tävling i hinderbanan

Under Påsklovet kan du utmana dina kompisar i den uppblåsbara hinderbanan. Snabbast vinner! Massa påskägg ligger i potten!

Du behöver vara mellan 7 - 17 år för att tävla. Det är gratis att vara med. Det tävlas i två olika klasser beroende på ålder. Den yngsta klassen är 7 - 11 år och den äldsta klassen är 12 - 17 år. Påskägg delas ut till 1:an, 2:an och 3:an i båda kategorierna!

Du behöver inte anmäla dig. Det är bara att komma och tävla! Prisceremonin sker direkt efter avslutad tävling.

Tävlingstider:

Påskafton (8 april): 14.00 - 14.30
Tisdag (11 april): 14.00 - 14.30
Torsdag (13 april): 14.00 - 14.30

Mermaid (sjöjungfru-simning)

Succén från Höstlovet är tillbaka! Under Påsklovet kommer vi att ge dig möjlighet att få prova på Mermaid. Under ledning av våra erfarna instruktörer lär du dig grunderna i Mermaid-simning och får möjlighet att testa på att simma som en sjöjungfru för en dag!
För att vara med måste du ha fyllt sju år och ha mycket god vattenvana. Du förbokar din plats och gör det i receptionen eller via vår hemsida.

Plats: Aktivitetsbassängen
Tid: Annandag Påsk (måndag 10/4), kl. 13.00 - 14.00
Pris: 30 kr + entré. Priset är för två personer, barn (7-års åldersgräns) + vuxen
Antal platser: 10 bokningsbara platser (totalt 20 personer i vattnet)

Boka din Mermaid-plats i receptionen eller HÄRLänk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.


Familjevattenpass

Vår friskvårdsinstruktör Amadeus har tagit fram ett unikt vattenpass, särskilt framtaget för att passa hela familjen. Med hjälp av roliga redskap och peppig musik tränar hela familjen tillsammans i vattnet (7-års åldersgräns). Vi håller till i den behagligt varma Aktivitetsbassängen och man bokar sin plats i receptionen eller via hemsidan. Det är gratis att vara med. Djupet på bassängen är 100 cm.

Plats: Aktivitetsbassängen
Tid: Långfredag (7/4) kl. 13.00 - 13.45
Pris: Gratis (du betalar endast entré). Du bokar plats via receptionen eller hemsidan. Du bokar en plats per person, dvs. är ni fyra i familjen bokar ni fyra platser.
Antal platser: 20 platser

Boka ditt Familjevattenpass i receptionen eller HÄRLänk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.


Wibit

Wibit är namnet på vår uppblåsbara hinderbara som vi använder på Sundstabadet. Den kommer att vara tillgänglig inne i Motionsbassängen från lördag till lördag (8/4 - 15/4). På Påskafton och även under tisdag och torsdag på Påsklovet arrangeras en tävling i hinderbanan. Läs mer om detta ovan. Observera att du endast kommer åt hinderbanan inifrån LEKA.

Plats: Motionsbassängen (ingång från LEKA)
Tid: Lördag - lördag (8/4 - 15/4) 11.00 - 15.00


Fiskdamm

Under Påsklovet bjuder vi in till fiskdamm. I receptionsområdet kommer vi att spänna upp ett Sundstabadet-skynke och ge alla barn möjligheten att testa lyckan med vårat fiskespö. Vinst varje gång! Välkommen!

Plats: Receptionen
Tid: Fredag 14/4 kl. 13.00 - 14.00


Aqua Challenge

Vår friskvårdsintstruktör Erika bjuder in till att testa på Aqua Challenge, ett pass för den träningssugna som vill ha en riktig utmaning. Vågar du? Vi håller till i Aktivitetsbassängen och man bokar sin plats i receptionen eller via hemsidan, på samma sätt som man bokar in sig på ett vanligt träningspass. Och du - det är gratis att vara med!

Plats: Aktivitetsbassängen
Tid: Torsdag 13/4 kl. 19.00 – 19.45
Pris: Gratis
Antal platser: 15 platser

Boka ditt Aqua Challenge-pass i receptionen eller HÄRLänk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.

Aqua Deep Prehab

Under Påsken kommer friskvårdsinstruktör Rita att bjuda in till ett helt nytt pass, Aqua Deep Prehab. Vi jobbar med rörlighet som ökar blodcirkulationen och därigenom förebygger skador. Vi använder lättare material och jobbar med vattnet som motstånd. Dessutom använder vi flytbälte under passet eftersom att vi tränar på djupt vatten.

Plats: Aktivitetsbassängen
Tid: Tisdag 11/4 kl. 07.15 – 08.00
Pris: 30 kr + entré
Antal platser:
20 platser

Boka ditt Aqua Deep Prehab-pass i receptionen eller HÄRLänk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.


Lovspa

Skollov = Lovspa på Sundstabadet. Vill du göra något kul – men samtidigt avkopplande – för dig och ditt barn under Påsklovet? Då rekommenderar vi ett besök på Lovspa. Vi skapar en barnvänlig, men samtidigt avslappanande miljö, för hela familjen i vår relaxavdelning. De ordniarie tidningarna och magasinen i våra hyllor byts ut mot serietidningar och målarböcker. Vi har även en spelhörna med olika familjespel där man kan njuta i varandras sällskap. Vi har även ett barntema i vår populära aufgussbastu och en specialanpassad barnmeny.

Plats: NJUTA (relaxavdelningen)
Tid: Tisdag - torsdag (11 - 13/4), kl. 11.00 - 15.00
Pris: 360 kr (2-för-1-erbjudande, barn upp till 17 år + vuxen)
Antal platser: 15 bokningsbara platser per dag (totalt 30 personer i relaxen)

Boka din Lovspa-plats HÄRLänk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.


Frågor och svar gällande Lovspa

Jag har två barn och vill boka detta erbjudande, hur gör jag då?

Då bokar du två platser i ditt eget namn. Det innebär att du får fyra platser till Lovspa. Eftersom att ni bara är tre personer i sällskapet kan ni alltså bjuda in en ytterligare valfri person, men det är frivilligt. Även om ni bara går tre personer är priset förmånligare än normalt eftersom att ordinarie pris är 310 kr per person vid förköp.

Jag är en "vanlig vuxen" och vill också få gå på relaxen under påsklovet, men jag är inte särskilt sugen på att vara där samtidigt som barnfamiljerna. Hur gör jag då?

Då väntar du bara till kl. 16.00, tisdag och onsdag, då erbjuds drop-in och förköp enligt vårt ”vanliga” erbjudande. Då är relaxavdelningen återställd till ordinarie utbud. På torsdag får du vänta till kl. 17.00 då Heta Torsdag startar. Även dessa platser finns möjliga att förköpa. Påsklovets övriga dagar är det ordinarie verksamhet i relaxen.

Hur många personer släpper ni in i NJUTA till Lovspa?

Vi släpper 15 bokningsbara platser per dag, dvs totalt 30 besökare, eftersom att det är två personer som är välkomna per plats.

Arrangerar ni Heta Torsdag under Påsklovet?
Jajamän! Mellan kl. 17.00 - 22.00 arrangerar vi Heta Torsdag som vanligt, även under Påsklovet. Även torsdagen före, på Skärtorsdagen, arrangerar vi Heta Torsdag.

Välkommen!

Sidan uppdaterad: 2023-12-01

18 Juli 2024