himmel
Mars

Sundstabadets information med anledning av coronaviruset

Sundstabadet är en del av Karlstads kommun och följer noggrant utvecklingen av coronaviruset tillsammans med berörda myndigheter och rättar oss efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Folkhälsomyndigheten bedömer just nu risken för en allmän smittspridning i Sverige som mycket hög. Alla med symtom på luftvägsinfektion, även lindriga, uppmanas nu att avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Karlstads kommun följer händelseutvecklingen och kommer att förstärka insatserna om det bedöms nödvändigt. Det finns ingen anledning att stanna hemma från skola, förskola, fritidsaktiviteter eller arbete om du är frisk. 

Den senast uppdaterade informationen om hur Karlstads kommun agerar i frågan finns på Karlstads kommuns webbsida. Följ gärna läget där och de rekommendationer som står.  

Sundstabadets öppettider och aktiviteter

Vi beslutade måndag 16 mars att flytta fram våra kurser som skulle ha startat under vecka 12. Dessa kurser kommer istället att starta vecka 34, i samband med den planerade skolstarten av höstterminen. Alla berörda kursdeltagare har informerats om beslutet.

Sundstabadet har ändrat öppettiderna. Tillsvidare är anläggningen öppen mellan 10-16 på lördagar och söndagar. Relaxavdelningen NJUTA är stängd på måndagar och tisdagar fram till och med vecka 34.

I samband med denna förändring beslutades också att förköp till vår relaxavdelningen pausas tillvidare. Nu tillämpas alltså först till kvarn alla dagar utom till Sköna fredag. Alla kunder som redan hunnit boka in sitt besök behåller självklart sina platser och har informerats om beslutet.  

Om ytterligare ändringar gällande Sundstabadets öppettider och verksamhet sker, informerar vi om detta snarast.