Bubbelpool i relaxavdelningen
Passa på att boka en dag på Sundstabadets relax under höstlovet.
Oktober

Familjerelax på höstlovet

Höstlovets måndag till torsdag, mellan klockan 10.00-14.00, kommer Sundstabadets relaxavdelning att vara öppen för barn i alla åldrar (i sällskap av vuxen). Vi dukar upp en härlig höstlovsmeny, roliga spel och annat skoj.

Vill du göra något kul – men samtidigt avkopplande – för dig och ditt barn under höstlovet?
Då behöver du inte titta längre än till Sundstabadet och vår senaste satsning på familjerelax.

Vi erbjuder ett begränsat antal platser, så det kommer finnas rejält med utrymme att umgås utan att trängas. I fyra timmar har ni tillgång till NJUTA (relaxavdelningen), därefter kan ni sedan stanna kvar i LEKA (upplevelsebadet) om ni så önskar.

Förutom ovanstående kommer det även vara barntema i aufgussbastun (obemannade sittningar), samt härliga ansiktsmasker och peeling att testa.

Priset för dig och ett (1) medföljande barn (oavsett ålder) är 299 kronor.

Boka här!

 

Frågor och svar

Jag har fler än ett barn och vill boka detta erbjudande, hur gör jag då?

bokar du två (eller fler) platser i ditt eget namn. Då får du i praktiken fyra (eller fler) platser till ett förmånligt pris (ordinarie taxa på förbokning är 299 kr/styck).

Jag är vuxen och vill också boka för att garantera en plats till NJUTA under höstlovet. Men jag är inte särskilt sugen på att vara där samtidigt som barnfamiljerna. Hur gör jag då?

Från klockan 15.00 måndag-torsdag under höstlovet erbjuds förköp enligt vårt ”vanliga” erbjudande, där det kostar 299 kronor per person. Då är relaxavdelningen återställd till ordinarie utbud och du har tillgång från kl 15.00 till stängning aktuell dag. På fredagen är det Sköna fredag på morgonen som vanligt.
Boka här!

Hur många personer vistas samtidigt i relaxavdelningen under ett sådant här tillfälle?

Det är max 30 personer, det vill säga ungefär hälften av normal kapacitet, i relaxavdelningen samtidigt.