Sundstabadet LEKA Wibit
En wibit-bana liknande den här kommer finnas på plats under höstlovet.
Oktober

Höstlov på Sundstabadet

Nu är det snart dags för höstlov hos oss på Sundstabadet. Här har vi samlat nödvändig information om vad som väntar under vecka 44.

Höstlovet är en av årets roligaste veckor på Sundstabadet. I år kommer den att bli lite annorlunda, som så mycket annat i kölvattnet av rådande situation i samhället.

Vi kommer, tillsammans med dig som besökare, försöka göra det bästa av situationen för att få en så rolig, trivsam och säker vecka som möjligt.

Det kommer vara många människor som vill besöka oss, vilket gör att vi behöver begränsa tillträdet för att undvika att få en enligt riskanalys för hög beläggning i anläggningen.

För att hantera detta på bästa möjliga sätt har vi en kölista i vår reception. Där får max 35 personer skriva upp sig, när anläggningen är fullbelagd. Det går inte att ringa i förväg och reservera plats till vare sig badet eller kölistan, utan detta görs på plats. 35-personersgränsen grundar sig på antalet sittande gäster som får plats i vår reception, utan att det blir för mycket folk.

Via vår Facebook-sida kommer vi att uppdatera om läget, så håll koll där innan du beger dig mot Sundstabadet för att få senaste nytt om hur beläggningen ser ut. Det går också bra att ringa oss på 054-540 24 60. Det är många som ringer, så det kan vara lång väntetid för att komma fram.

Frågor och svar

Går det att förboka sin plats till LEKA (upplevelsebadet) under lovet?

I dagsläget har vi inte möjlighet att erbjuda förbokning till LEKA (upplevelsebadet). Däremot finns möjlighet till familjerelax till ett förmånligt pris (begränsade platser) under måndag-torsdag. Läs mer här!

Händer det något annat kul under veckan?

Såklart! I vår motionsbassäng (entré LEKA krävs) kommer vi att ha en wibit-hinderbana.
Tider helgen vecka 43: kl 09.00-17.45
Måndag-fredag vecka 44: 10.00-17.45 

Vad har ni gjort för övriga åtgärder kring covid-19?

Här kan du läsa mer kring vilka åtgärder som vidtagits på anläggningen.