pojke sitter i blå åkring
September

Sundstabadet öppnar LEKA

Från och med 1 september öppnar Sundstabadet upplevelsebadet igen - men i begränsad omfattning.

Sedan 1 juni 2021 har Sundstabadet påbörjat återöppnandet av anläggningen. I inledningsskedet betydde detta att vi öppnade TRÄNA (motionssimning) för allmänheten. Nu kan vi äntligen välkomna allmänheten tillbaka till LEKA (upplevelsebadet) igen.

För att LEKA hos oss måste du förköpa din plats. Sundstabadet släpper 30 platser per badpass. Detta för att säkerställa en så trygg och säker verksamhet som möjligt. Du kan endast förköpa din LEKA-plats via vår hemsida. Du bokar din plats här  Betalning sker via Swish eller betalkort direkt på webben.

När du genomfört ditt köp kommer du att få två mail. Det ena är en bokningsbekräftelse med QR-koder som du använder när du kommer till receptionen. Det andra mailet är ett kvitto på ditt köp.

Om du önskar förladda ett värde på ditt armband som du kan använda i cafeterian så görs detta i receptionen vid ankomst. Betalning görs enklast och med fördel med betalkort. Det går även att använda Swish, men detta medför att värdet inte laddas på ditt armband, utan istället laddas som ett presentkort i ditt namn. Presentkortet är giltigt i ett år.

Din bokade badtid innebär att du kommer att kunna blippa dig in genom grindarna i samband med att din tid startar. Din sluttid är tiden för när du måste gå upp ur bassängen. Du har sedan 30 minuter på dig att duscha, byta om och lämna omklädningsrummet. Detta för att säkerställa en trygg och säker anläggning.

Avbokning måste ske senast en timme innan din bokade tid startar. Det gör du via telefon till vår reception (054-540 24 60) eller via mail, sundstabadet@karlstad.se.
Pengarna vid en avbokning betalas tillbaka på samma sätt som du genomförde köpet, dvs. via antingen betalkort eller Swish.

Ombokning är ej möjligt. Endast avbokning är möjligt. Om du önskar boka om din plats måste du först avboka dig från din förköpta tid, för att sedan boka om dig på en ny ledig tid.

NJUTA (relaxavdelningen) hålls fortfarande stängt. Vi återkommer så snart vi har ytterligare information gällande återöppnandet av denna avdelning.

Vi påminner om att Aktivitetsbassängen är bokad måndag - fredag kl 08:30-14:45 pga. skolsim samt att bastun inne i våra omklädningsrum fortfarande hålls avstängda.

Notera att Sundstabadet sedan 1 januari 2021 är en kontantfri anläggning.

 

Frågor och svar


Hur många platser släpper ni per pass?

Svar: Vi släpper 30 platser per pass. Detta för att säkerställa en så trygg och säker verksamhet som möjligt.

 
Kan jag komma till receptionen och boka en tid till LEKA?

Svar: Nej, tyvärr. Det går heller inte att ringa in till receptionen för att boka en plats. Förköp görs endast via hemsidan. För våra bokningsbara tider, se här.


Förekommer drop-in-platser till LEKA?

Svar: Ja, men endast om det finns platser kvar till det pågående badpasset. Om det exempelvis pågår ett badpass mellan 10.00 – 13.00, klockan är 10.15, och det endast är 26 personer som bokat in sig - så finns ett utrymme att släppa in ytterligare fyra personer via drop-in.


Vi är en familj på två barn och två vuxna som har förköpt plats till LEKA. Nu har min man blivit sjuk, men vi andra tre vill komma och bada. Hur gör jag?

Svar: Då avbokar du bara den ena vuxna platsen. Avbokning måste ske senast en timme innan din bokade tid startar. Det gör du via telefon till vår reception, 054-540 24 60, eller via mail, sundstabadet@karlstad.se. Pengarna för avbokningen betalas tillbaka på samma sätt som du genomförde köpet, via antingen betalkort eller Swish.


Kan jag omboka min förköpta plats till LEKA?

Svar: Nej. Ombokning är inte möjligt. Om du önskar boka om din plats måste du först avboka dig från din förköpta tid, för att sedan boka om dig på en ny ledig tid.

 
Får jag hoppa och leka vid hopptornet?

Svar. Nej, tyvärr. Hopptornet är avstängt tills vidare.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på sundstabadet@karlstad.se eller via receptionen på tel. 054 – 540 24 60.

Vi ses!