Heta Torsdag
Augusti

Heta Torsdag på Sundstabadet

Gillar du bastuupplevelser? Eller är du mer för kryddstark mat? Kan du tänka dig att koppla av med motionssimning i skenet av tända kandelabrar? Då kommer du gilla Sundstabadets kvällssatsning Heta Torsdag!

Varje torsdagskväll bjuder Sundstabadet in dig till en kväll i hettans och rogivningens tecken. Varje torsdag mellan kl. 17.00 - 22.00 färgas relaxen röd och vi erbjuder ett unikt upplägg anpassat endast för våra torsdagskvällar:

  • Våra populära aufgussittningar specialkomponeras för Heta Torsdag. Blandningen av eteriska oljor, ljussättningen i aufgussbastun och musiken bidrar till kvällens stämning.

  • I Kafé Källan skräddarsys en het meny där du har möjlighet att välja på kryddstark mat och dryck.

  • Vi höjer temperaturen i vår vedbastu där du som uppskattar en riktigt het bastuupplevelse kommer att trivas!

  • Från och med kl. 20.15 dämpar vi belysningen i Motionsbassängen och placerar ut kandelabrar som ger dig möjlighet att motionssimma i skenet av stearinljus. Dessutom spelar vi stämningsfull musik som höjer upplevelsen.

  • Inne i vår behagligt varma Aktivitetsbassäng kommer du också ges möjlighet till avkoppling. Från och med kl. 20.15 dämpas belysningen även här och våra stämningsfulla ljusbollar skapar ett lugn runt bassängen. 

I vår relaxavdelning kommer Heta Torsdag att pågå varje torsdagskväll mellan kl. 17.00 - 22.00. I Motionsbassängen och Aktivitetsbassängen skapar vi en rogivande atmosfär mellan kl. 20.15 - 22.00.

Du kan förköpa din plats till Heta Torsdag HÄR

Platser som inte förköps till Heta Torsdag släpps som drop-in-platser att köpa i receptionen. Det är samma pris till Heta Torsdag som till en vanlig NJUTA-entré.

Heta Torsdag har 18-års åldersgräns, men i sällskap av vuxen gäller 15-års åldergräns. 

Varmt välkommen till Heta Torsdag!

Mvh
Sundstabadetgänget