Familjesöndag i relaxavdelningen, två barn och en mamma dricker juice
Februari

Lovspa på Sportlovet

Under Sportlovet, måndag till onsdag klockan 11.00 - 15.00, öppnar vi upp vår fina relaxavdelning för barn och vuxna. Välkomna till Lovspa på Sundstabadet!

Vill du göra något kul – men samtidigt avkopplande – för dig och ditt barn under Sportlovet? Då rekommenderar vi ett besök på Lovspa med 2-för-1-erbjudande i relaxen!

På Sportlovet vecka 9 kommer vi under måndag - onsdag (27-28/2 - 1/3) skapa en barnvänlig, men samtidigt avslappanande miljö, för hela familjen i vår relaxavdelning. De ordniarie tidningarna och magasinen i våra hyllor byts ut mot serietidningar och målarböcker. Vi har även en spelhörna med olika familjespel där man kan njuta i varandras sällskap. Kafé Källan skapar även en skräddarsydd barnvänlig meny när hungern gör sig påmind.

I fyra timmar har ni tillgång till NJUTA (relaxavdelningen), därefter är ni välkomna att stanna kvar i LEKA (upplevelsebadet) eller TRÄNA (motionsbassäng) om ni så önskar.

Förutom ovanstående kommer vi även att arrangera barntema i aufgussbastun, där du i sällskap av en bastuvärd får möjlighet att ta del av en aufguss-ceremoni. Skillnaden mot övriga dagar är att de ordinarie "vuxendofterna" så som eukalyptus och lavendel byts ut mot exempelvis tutti-frutti och chocklad. En upplevelse utlovas!

Vi erbjuder 2-för-1 till Lovspa. Priset för dig och ett medföljande barn (oavsett ålder upp till och med 17 år) är 310 kronor.

Boka Lovspa på Sundstabadet HÄR

Aufgusstider under Lovspa:

  • 12.00
  • 13.00
  • 14.00


Frågor och svar

Jag har två barn och vill boka detta erbjudande, hur gör jag då?

Då bokar du två platser i ditt eget namn. Det innebär att du får fyra platser till Lovspa. Eftersom att ni bara är tre personer i sällskapet kan ni alltså bjuda in en ytterligare valfri person, men det är frivilligt. Även om ni bara går tre personer är priset förmånligare än normalt eftersom att ordinarie pris är 310 kr per person.

Jag är en "vanlig vuxen" och vill också få gå på relaxen under Sportlovet, men jag är inte särskilt sugen på att vara där samtidigt som barnfamiljerna. Hur gör jag då?

Då väntar du bara till kl. 16.00, måndag-onsdag under Sportlovet, då erbjuds drop-in enligt vårt ”vanliga” erbjudande, där det kostar 310 kronor per person. Då är relaxavdelningen återställd till ordinarie utbud. Sportlovets övriga dagar (torsdag-söndag) är det ordinarie verksamhet i relaxen.

Hur många personer släpper ni in i relaxen under Lovspa?

Vi släpper 15 bokningsbara platser per dag, dvs totalt 30 besökare, eftersom att två personer som är välkomna per plats.

Arrangerar ni Heta Torsdag under Sportlovet?
Jajamensan! Precis som vanligt arrangerar vi Heta Torsdag i relaxen, även under Sportlovet. Med start klockan 17.00 färgar vi relaxen röd och bjuder in dig att stanna kvar ändå till 22.00, om du så önskar.


Varmt välkomna!