Sportlov Sundstabadet
Februari

Sportlov 2023 på Sundstabadet

Fart och fläkt eller avslappning? Sundstabadet erbjuder både och under Sportlovet. Oavsett om du försöker besegra vår uppblåsbara hinderbana i Motionsbassängen eller bara koppla av på relaxen så är du lika välkommen!

Under Sportlovet (27/2 - 5/3) är det full fart på Sundstabadet, som det ska va! Vi arrangerar en rad olika aktiviteter för hela familjen under Sportlovet, vecka 9. Bara att välja och vraka:

Wibit

Wibit är namnet på vår uppblåsbara hinderbara som vi använder på Sundstabadet. Den kommer att vara tillgänglig inne i Motionsbassängen från måndag till fredag, mellan klockan 10.00 - 15.00. Observera att du endast kommer åt Motionsbassängen innifrån LEKA.

Plats: Motionsbassängen (ingång från LEKA)
Tid: Måndag - fredag, klockan 10.00 - 15.00

Mermaid (sjöjungfru-simning)

Succén från Höstlovet är tillbaka! Under Sportlovet kommer vi att vid två tillfällen ge dig möjlighet att få prova på Mermaid. Under ledning av våra erfarna instruktörer lär du dig grunderna i Mermaid-simning och får möjlighet att testa på att simma som en sjöjungfru för en dag! Du förbokar din plats och gör det i receptionen eller via vår hemsida.

Plats: Aktivitetsbassängen
Tid: Måndag och tisdag, klockan 13.00 - 14.00
Pris: 30 kr + entré (priset är för två personer, barn + vuxen)
Antal platser: 10 bokningsbara platser (totalt 20 personer i vattnet)

Boka din Mermaid-plats HÄR

Lovspa

Skollov = Lovspa på Sundstabadet. Vill du göra något kul – men samtidigt avkopplande – för dig och ditt barn under Sportlovet? Då rekommenderar vi ett besök på Lovspa. Vi skapar en barnvänlig, men samtidigt avslappanande miljö, för hela familjen i vår relaxavdelning. De ordniarie tidningarna och magasinen i våra hyllor byts ut mot serietidningar och målarböcker. Vi har även en spelhörna med olika familjespel där man kan njuta i varandras sällskap. Vi har även ett barntema i vår populära aufgussbastu och en specialanpassad barnmeny.

Plats: NJUTA (relaxavdelningen)
Tid: Måndag - onsdag, klockan 11.00 - 15.00
Pris: 310 kr (2-för-1-erbjudande, barn upp till 17 år + vuxen)
Antal platser: 15 bokningsbara platser per dag (totalt 30 personer i relaxen)

Boka din Lovspa-plats HÄR

Familjevattenpass

Vår friskvårdsinstruktör Amadeus har tagit fram ett unikt vattenpass, särskilt framtaget
för att passa hela familjen. Med hjälp av roliga redskap och peppig musik tränar alla åldrar tillsammans i vattnet. Vi håller till i den behagligt varma Aktivitetsbassängen och
man bokar sin plats i receptionen eller via hemsidan. Priset är 30 kr och då ingår plats för en vuxen plus ett barn mellan 7 - 17 år. Djupet på bassängen är 100 cm.

Plats: Aktivitetsbassängen
Tid: Onsdag, klockan 09.00 - 10.00
Pris: 30 kr + entré (priset är för två personer, barn + vuxen)
Antal platser: 10 bokningsbara platser (totalt 20 personer i vattnet)

Boka ditt Familjevattenpass HÄR

Varmt välkommen att fira Sportlov med oss på Sundstabadet!