Tre bassänger och ett gym

Träna

För dig som vill träna har vi tre bassänger och Actics moderna gym. Det är gott om plats för dig som vill simma och vi erbjuder även många träningsaktiviteter i våra bassänger.

Simträning

Det finns två bassänger för simträning - stora bassängen och motionsbassängen, bägge är 25 meters banor. Den stora bassängen har åtta banor och där finns det alltid banor öppna för crawl. Motionsbassängen har sex banor för motionssim.

Träna PLUS - ger dig mer varje månad

För dig som vill få ut mer av din träning rekommenderar vi Träna PLUS, som ger entré till bassängerna och fri tillgång till Swimtag under ett år samt olika erbjudanden varje månad. Några exempel på månadserbjudanden är entré till relaxavdelningen, vattenträningspass eller fri massage.

För dig som tränar mindre regelbundet är månadskortet eller tiokortet bra alternativ till Träna PLUS.

Kurser, träningspass och aktiviteter

Här hittar du information om alla våra pass och kurser

Actic gym

Actic driver det moderna gymmet i Sundstabadet. Actic erbjuder förutom gym även spinning och annan gruppträning. 

Mer om Actic gym

Boka aktivitetsbassängen

Det finns även möjlighet att boka aktivitetsbassängen för egna aktiviteter. Kontakta oss på e-post sundstabadet@karlstad.se eller telefon 054-540 24 60 för mer information. 

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den