Boka lokal för kulturarrangemang

I Karlstads kommun har vi den kommunala biograf, musik- och teaterscenen Arenan, en dans- och replokal i Ungdomens hus, Sundstaaulan i Sundsta-Älvkullegymnasiet och Sveriges äldsta friluftsteater i Mariebergsskogen. Alla lämpliga att boka för olika typer av kulturarrangemang.

Arenan – biograf, musik- och teaterscen

Planerar du ett kulturarrangemang kan du hyra Arenan som är en kommunal film-, teater- och musiksalong. Den finns i Bibliotekshuset och har 165 sittplatser. Du kan också boka Arenan för konferens.

Ungdomens hus – dans och replokal

Du bokar alla lokaler i Ungdomens hus via caféet från klockan 15.00 varje måndag-lördag, på telefon 054-540 24 80. Åldersgräns 16-25 år.

Sundstaaulan

Du kan hyra Sundstaaulan för kulturella evenemang och även för konferenser på tider då det inte påverkar skolans verksamhet. Aulan ligger i anslutning till skolans entréhall. Salongen rymmer 728 personer inklusive 3 rullstolsplatser.

Friluftsteatern - Mariebergsskogen

I Mariebergsskogen finns Sveriges äldsta friluftsteater med 966 sittplatser. Genom tiderna har kända artister uppträtt på scenen och sommarteater har satts upp här under flera år.

Taggar för sidan

Boka lokal
Kultur

Sidan uppdaterad: 2024-02-07

29 Maj 2024