Trafik och gator

Cykelkartan visar vägen

Skylt som visar hur långt det är till Skutberget, Henstad och Centrum
Skylt

Cykelkartan är till för dig som vill cykla i Karlstad, oavsett om du bor i kommunen eller är här på besök. Den visar cykelvägar och cykelstråk i tätorterna Karlstad, Skåre, Molkom och Vålberg.

Ett antal stråk till och från Karlstad centrum är färgsatta, övriga cykelvägar visas i mörkgrått. Fyra särskilda naturcykelturer finns också med på Cykelkartan.

Cykelkartan är gratis och finns att hämta i  Samhällsbyggnadshusets reception, på Välkomstcenter på Karlstads universitet under terminerna och vid Solacykelns utlåning på Stora torget sommartid.

Cykelvägvisningsskyltar

Vita skyltar med röd text pekar mot vägvisningsmål och anger avstånd. Än så länge är dessa vägmärken inte heltäckande och arbete pågår med att förbättra vägvisningen i staden så att du lättare ska hitta rätt.

Vill du ha Cykelkartan i din mobil?

Hämta appen Mitt Karlstad, kommunens officiella app, där Cykelkartan ingår.

Ladda ner appen Mitt Karlstad

Mitt Karlstad för Iphone
Mitt Karlstad oss för Android
Mitt Karlstad för Windows Phone

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den