Mötesplatser

Seniorernas hus

Seniorernas hus exteriör.

Seniorernas hus i Sundsta herrgård är ett allaktivitetshus för dig i Karlstads kommun som är senior. Det är en öppen mötesplats med en stor variation av utbud och program.

Seniorernas hus är stängt och alla aktiviteter är inställda tills vidare med anledning av Covid19/Corona.

Alla seniorer är välkomna och vi strävar efter att erbjuda ett så rikt utbud av aktiviteter som möjligt, där det finns något för alla, både för yngre och äldre seniorer.

Aktiviteterna i huset tas fram i samverkan med husrådet och frivilliga medarbetare, allt efter önskemål och behov från seniorer i kommunen. Här har alla möjlighet att komma med önskemål och förslag på gemensamma aktiviteter. Nyckelord i huset är öppenhet och samverkan. Som frivillig medarbetare är du med och stödjer och utvecklar verksamheten i Seniorernas hus, och som besökare är du välkommen att delta i olika aktiviteter efter intresse.

Husråd

Husrådet består i dagsläget av åtta seniorer. Rådet har till uppgift att vara ett stöd i arbetet med att ta fram olika aktiviteter i huset utifrån önskemål och behov från seniorer i kommunen.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den