Snö- och halkbekämpning

Här ser du var vi plogar och saltar just nu!

Snöfall 7 april

En vädervarning för snöfall, gul nivå, har utfärdats för nordligaste Götaland och södra Svealand. Ett omfattande lågtryck med kraftigt snöfall och risk för 5-10 centimeter nysnö förväntas dra in över Karlstads kommun under torsdagen. Det finns prognososäkerheter gällande var gränsen mellan regn och snö kommer att gå, men vi förbereder för snöfall. Det kommer även att- vara stundvis blåsigt med lokalt hårda vindbyar, vilket ger en viss ökad risk för snödrev.

Läs mer om dagens snöfall här.

Vi kan tyvärr inte lämna besked om exakt var vi snöröjer en särskild tid, men vi arbetar på där det finns behov. Du kan läsa mer om dagliga uppdateringar under respektive datum här nedanför. 

Synpunkter

Om du har synpunkter på snöröjningen eller vill informera oss om en missad gata får du gärna höra av dig till oss via vårt formulär för felanmälan. 

Här hittar du felanmälan. 

Skada på egendom

Om du råkat ut för en skada på din egendom till följd av snöröjningen kan du anmäla det via vår e-tjänst för skadeanmälan.

Här hittar du e-tjänst för skadeanmälan.

Dagliga uppdateringar

Vi uppdaterar med information när vi åker ut och halkbekämpar eller plogar. Uppdateringarna kommer löpande men vanligtvis mellan 8-17 på vardagar.

Vi upplever att det är svårt att ploga vissa områden eftersom bilar står parkerade för länge. Tänk på att du bara får stå parkerad 24 timmar på gata eller allmän väg som i ett bostadsområde.  

Här kan du läsa mer om hur kommunen arbetar med snö- och halkbekämpning

Senaste nytt

Uppdaterad den