Other languages

Karlstad municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Karlstad.se
Illustration med stressad kvinna
Förläng parkeringen var du än är. Betala med app eller sms.

Förläng parkeringen var du än är. Betala med app eller sms.

Prata parkering, appar och sms med oss den 7-8 maj

Den 7-8 maj klockan 11-17 är Karlstads Parkering på plats på Västra Torggatan vid Stora torget i Karlstad för att hjälpa dig som vill komma igång att betala parkeringen med app eller sms. Kom och prata parkering, appar och sms med oss!

På plats på torget är även några av leverantörerna av parkeringsappar. Från och med 1 april i år kan du välja mellan fem appar för att betala parkeringsavgiften på kommunala parkeringar. Det är Parkster, Easypark, Mobill, Flowbird och E-park.

Få hjälp av Kontaktcenter

Om du missar tillfället den 7-8 maj kan du besöka Kontaktcenter under deras öppettider, för att få hjälp med att komma igång med app eller sms.

Du kan också läsa mer om hur du kommer igång på vår webb.

Många fördelar med att betala med app eller sms

Fördelar med app eller sms:

  • Du betalar bara för den tid du står parkerad.
  • Du kan förlänga din parkering oavsett var du är.
  • Du slipper leta efter parkeringsautomaten. Mobilen är världens minsta parkeringsautomat och du kan ha med dig den i fickan.

Parkster, Easypark, Mobill, Flowbird och E-park är de vanligaste apparna i Sverige och i flera länder i Europa. Det ökar chansen för att du redan har någon av apparna nedladdade. Vi vill att det ska vara så lätt som möjligt att betala för parkeringen Du kan även betala med sms hos alla leverantörer. Det innebär att alla typer av mobiltelefoner kan användas för att betala för parkeringen. Du behöver inte ha en smartphone.

Sidan publicerad: 2024-05-03

Hittade du det du sökte på sidan?