Alsters herrgård

Visningar

Berättelsen om Fröding

Alsters herrgård erbjuder visningar om Gustaf Fröding där du som besökare får en fördjupad och levande bild av den folkkäre skaldens liv och diktning. Visningarna sker i utställningen om Gustaf Fröding som finns på övre plan i huvudbyggnaden och pågar ca 40 minuter. Frödingutställningen kan endast besökas i samband med visning. Hörslinga finns i lokalen och visningen sker oftast för sittande grupp.

Berättelsen om Fröding genomförs tre gånger per dag under högsäsong för främst enskilda besökare och mindre grupper. Visningen behöver inte förbokas och sker dagligen klockan 12.00, 14.00 och 16.00 under maj-september. Undantag för viss programverksamhet. Guidad visning kostar 80 kronor/person.

Större sällskap, grupper, rese- och bussbolag kan skicka en bokningsförfrågan via länk på sidan. Här kan även kaffe och lunch ingå i förfrågan. 

Gruppbokning

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den