Kurser och gruppträning

Babysim 3–6 månader

Babysim där kursledaren visar med docka olika grepp för att hålla babis i vatten
Babysim

Babysim är en mysig stund som ger tidig vattenvana och stärker bandet mellan förälder och barn. Barnets kroppsuppfattning ökar tack vare vattnets motstånd. Hela kroppen får ökad stimulans av vattnets mjuka massage. Vid start ska barnet väga minst fyra kilo och ha läkt navel. Barnet ska vara minst 3 månader från beräknat födelsedatum.

Vi använder oss av leksaker och redskap för att locka barnet till rörelse. Babysim sker med utbildad babysiminstruktör i aktivitetsbassängen där vattnet är 32–33 grader och djupet cirka 120 cm. Det finns två kurstillfällen att välja mellan, ett som går måndagar och ett som är på fredagar. Efter varje kurstillfälle är ni också välkomna att stanna för att bada i upplevelsebadet.

En vuxen ska vara med barnet i vattnet. Entré för en vuxen ingår i kursavgiften. Under rådande omständigheter önskar vi att bara en medföljande vuxen medverkar under kursen, så att vi på bästa möjliga sätt kan hålla avstånd till varandra under lektionstillfällena. Vi tackar för visad förståelse. 

Anmälan:Här anmäler du dig till babysim 3–6 månader


Kursperioder 2021

Anläggningen är stängd för allmänheten till och med 24 januari. Därför kommer kursperioderna se något annorlunda ut under 2021. Vi återkommer med information hur kurserna hanteras så snart vi har någon. 

Antal träffar: 8 gånger (en träff i veckan under åtta veckor)

Dag och tid:

  • måndag klockan 14.30 - 15.00
  • måndag klockan 15.10 - 15.40
  • fredag klockan 09.00 - 09.30
  • fredag klockan 09.40 - 10.10

Kostnad: 1120 kronor för barnet och en badande vuxen. Betalning sker via hemsidan i samband med bokningen. Betalning kan göras med Visa/Mastercard. Anmälan är bindande.

Vill ytterligare vuxen följa med in betalar denna ordinarie entréavgift. 70 kronor aktivitets- och motionsbassängerna. 105 kronor upplevelsebadet, aktivitets- och motionsbassängerna. Vid sjukfrånvaro får du en fribiljett till upplevelsebadet (innefattar även aktivitetsbassängen) för en vuxen och ett barn mot uppvisande av sjukintyg.

Uppdaterad den