Kurser och gruppträning

Vuxencrawl Steg 2

Sundstabadet profilbild crawl

Vuxencrawl - steg 2. Vi jobbar vidare med andning och effektivitet.

Förkunskapskrav:
Kursen vänder sig i första hand till dig som gått vår crawlkurs nybörjare. Även du som har grundläggande kunskaper i crawl  är välkommen att anmäla dig till kursen. Med grundläggande kunskaper menar vi att du ska kunna simma 25 meter crawlsim obehindrat och känna till de tekniska grunderna för crawl.
Innehåll:
Under kursen kommer du få jobba med andningsmoment, ökad effektivitet i vattnet och minimerat vattenmotstånd. Prova voltvändning.
Målsättning: Kunna simma minst 100 meter crawl med andning.

Anmälan:  Här anmäler du dig till Crawlkurs  steg 2


Kursperioder 2021

Anläggningen är stängd för allmänheten till och med 24 januari. Därför kommer kursperioderna se något annorlunda ut under 2021. Vi återkommer med information hur kurserna hanteras så snart vi har någon. 

Antal träffar: 8 gånger (en träff i veckan under åtta veckor)

Dag och tid:

  • tisdagar klockan 19.00–19.55

För att utvecklas så mycket som möjligt under kursen rekommenderar vi att du tränar på egen hand mellan passen. Under våra ordinare öppettider finns två crawlbanor öppna. På tisdagar och torsdagar mellan 18.00 -20.00 har vi utökat med ytterligare en bana för att du ska ha en chans att träna extra i samband med kursen.

Kostnad: 1120 kronor. Betalning sker via hemsidan i samband med bokningen. Betalning kan göras med Visa/Mastercard. Anmälan är bindande.

Vid sjukfrånvaro får du en fribiljett till motionsbassängerna mot uppvisande av sjukintyg.

Uppdaterad den