Njuta

Sköna fredag

Ismaskin i relaxavdelningen

Du kan tjuvstarta helgen med ett besök på vår Sköna fredag i relaxavdelningen. Dörrarna till relaxen öppnas redan klockan 08.00 och priset är 180 kronor per person!

Nu finns också möjlighet att förköpa (199 kr) och på så vis garantera din plats till våra populära fredagsmorgnar.

Varje fredagförmiddag kommer vi att erbjuda en härlig möjlighet att tjuvstarta helgen med ett besök på vår toppklassiga relaxavdelning. Mellan klockan 08.00 och 11.00 står en härlig frukostbuffé uppdukad i Kafé Källan och du har möjlighet att stanna precis hur länge du vill.

Kostnaden är 180 kronor per person, under förutsättning att du checkar in i receptionen mellan klockan 08.00 och 10.00. Efter klockan 10.00 tar vi ordinarie inträdesavgift (240 kronor), men du är självklart välkommen in på relaxen ändå.

Ordinarie meny i Kafé Källan finns tillgänglig från klockan 12.00.  

Eftersom Sköna fredag blivit så populärt erbjuder vi nu möjligheten att förköpa din plats och därmed garantera att du får ta del av det härliga erbjudandet. Några drop-in-platser kommer alltid att finnas, men för att säkerställa din plats kan du nu alltså förboka (endast 199 kr) här

18 års åldersgräns gäller.

Sköna fredag är ett återkommande event varje fredag.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den