Njuta

Sköna fredag med aufguss

Ismaskin i relaxavdelningen

Tjuvstarta helgen med ett besök på vår Sköna fredag i relaxavdelningen. Dörrarna till relaxen öppnas redan klockan 08.00 och då står en härlig frukostbuffé uppdukad i relaxen.

Nu har vi dessutom utökat Sköna fredag med en välgörande aufgussittning kl. 10.00.

Det finns möjlighet att förköpa (259 kr) en plats till Sköna fredag och på så vis garantera en plats till våra populära fredagsmorgnar.

Varje fredagförmiddag kommer vi att erbjuda en härlig möjlighet att tjuvstarta helgen med ett besök på vår toppklassiga relaxavdelning. Mellan klockan 08.00 och 11.00 står en härlig frukostbuffé uppdukad i Kafé Källan och du har sedan möjlighet att stanna kvar på Sundstabadet och besöka alla avdelningar TRÄNA, LEKA samt NJUTA.

Kostnaden för frukostbuffé och relaxinträde är 240 kronor per person.

Ordinarie meny i Kafé Källan finns tillgänglig från klockan 12.00.  

Eftersom Sköna fredag blivit så populärt erbjuder vi nu möjligheten att förköpa din plats och därmed garantera att du får ta del av det härliga erbjudandet. Några drop-in-platser kommer alltid att finnas, men för att säkerställa din plats kan du nu alltså förboka (259 kr) här

18 års åldersgräns gäller.

Sköna fredag är ett återkommande event varje fredag.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den