Njuta

Sköna fredag med aufguss

Ismaskin i relaxavdelningen

Tjuvstarta helgen med ett besök på vår Sköna fredag i relaxavdelningen. Dörrarna till relaxen öppnas redan klockan 08.00 och då står en härlig frukostbuffé uppdukad i relaxen. 

För att vara säker på att få en plats till Sköna fredag rekommenderar vi dig att förboka din plats.  Förköp kostar 299 kronor och du bokar här

Varje fredagförmiddag erbjuder vi en härlig möjlighet att tjuvstarta helgen med ett besök på vår toppklassiga relaxavdelning. Mellan klockan 08.00 och 10.00 står en härlig frukostbuffé uppdukad i Kafé Källan och kl.10.30 kan du delta på en välgörande aufgussittning. Du har sedan möjlighet att stanna kvar på Sundstabadet och besöka alla avdelningar TRÄNA, LEKA samt NJUTA.

Ordinarie meny i Kafé Källan finns tillgänglig från klockan 12.00.  

18 års åldersgräns, men i vuxet sällskap gäller 15 års åldersgräns. Priset för Sköna fredag är alltid 299 kronor för förköp och 280 kronor drop-in (endast ett fåtal platser). Detta gäller oavsett ålder eller om du är medlem på Actic. 

Sköna fredag är ett återkommande event varje fredag.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den