Njuta

Sköna fredag

Ismaskin i relaxavdelningen

Tjuvstarta helgen med ett besök på vår Sköna fredag i relaxavdelningen. Dörrarna till relaxen öppnas redan klockan 08.00 och då får du ta del av en härlig frukost i relaxen. 

För att vara säker på att få en plats till Sköna fredag rekommenderar vi dig att förboka din plats.  Förköp kostar 299 kronor och du bokar här. 

Varje fredagförmiddag erbjuder vi en härlig möjlighet att tjuvstarta helgen med ett besök på vår toppklassiga relaxavdelning. Mellan klockan 08.00 och 10.00 serveras en härlig frukostbricka i Kafé Källan. 

Du har sedan möjlighet att stanna kvar på Sundstabadet och besöka alla avdelningar TRÄNA, LEKA samt NJUTA, under din bokade tid mellan klockan 08.00-11.30.

Ordinarie meny i Kafé Källan finns tillgänglig från klockan 12.00. Se menyn här. 

18 års åldersgräns, men i vuxet sällskap gäller 15 års åldersgräns. Priset för Sköna fredag är alltid 299 kronor för förköp och 295 kronor drop-in (endast ett fåtal platser).

Sköna fredag är ett återkommande event varje fredag.

Avbokningsregler förköp NJUTA och Sköna fredag

  • Avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokad tid. Kontakta oss antingen via mail till sundstabadet@karlstad.se eller via telefon till receptionen som nås på
    054 - 540 24 60.
  • Ombokning ej möjlig. 
  • Du kan däremot lämna över din plats till någon annan, utan extra kostnad.

Uppdaterad den