Other languages

Karlstad municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Karlstad.se
Simmare vid bassängkant

Motionssim

Välkommen att simträna på Sundstabadet! Här finns tre bassänger - Stora bassängen, Motionsbassängen och Aktivitetsbassängen. Som gäst hos oss är du alltid garanterad plats för motionssimning. Är du crawlare finns alltid minst en bana öronmärkt för just crawl. Välkommen!

Stora bassängen är 25 meter lång och är med sina åtta banor och en djupdel Sundstabadets största bassäng. Med tanke på bassängens storlek och omkringliggande ytor är samtliga simtävlingar stationerade i Stora bassängen. Motionssimmare som njuter av en stunds bröstsim eller crawl håller också ofta till i Stora bassängen. Hopptornet som finns i anslutning till bassängen är just nu stängd för allmänheten.

Motionsbassängen på Sundstabadet är 25 meter lång och innehåller sex banor. Med sina stora glaspartier som vetter ut mot Sundstatjärn är bassängen populär att vistas i med sin rogivande utsikt. Bassängen håller 27-28 grader vilket gör den idealisk för motionssim. Det är även i Motionsbassängen som våra crawlkurser genomförs. Även delar av simundervisning för Karlstads kommuns skolelever hålls i Motionsbassängen.

Aktivitetsbassängen håller behagliga 32-33 grader och placerad mitt emellan Stora bassängen och Motionsbassängen. Bassängen lämpar sig utmärkt för stela leder och som första bassäng för våra yngsta medborgare. Bassängen är även ett populärt tillhåll för leksugna barn och ungdomar. Det är också i Aktivitetsbassängen vi arrangerar våra vattenträningspass och stora delar av simundervisningen för skoleleverna i Karlstads kommun. Eftersom att bassängen är populär kan det vara bra att känna till vilka tider Aktivitetsbassängen är tillgänglig för allmänheten. Det kan du ta del av här.

Karta över motionssim
Karta över motionssim

Träna PLUS - ger dig mer varje månad

För dig som vill få ut mer av din träning rekommenderar vi Träna PLUS. Kortet kommer i tre olika varianter och ger dig entré till samtliga motionsbassänger och upplevelsebadet. Du får även rabatt på NJUTA och sortimentet i shopen och cafeterian.

Vattenträning

Aqua Power, Aqua Easy eller Aqua Cardio? På Sundstabadet erbjuder vi ett stort utbud av vattenträningspass. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, nybörjare eller erfaren.

Använd ditt friskvårdbidrag från Epassi

Sundstabadet samarbetar med Epassi vilket gör det smidigare än någonsin att använda ditt friskvårdbidrag. Nytt för året är att även entrén till BADA kan betalas på detta sätt. Bara att ladda ner Epassi-appen och sätta igång!

Betala din friskvård med Wellnet

Vi har precis fått klart ett samarbete även med Wellnet. Och vi kan med glädje berätta att Sundstabadet erbjuder ett flertal produkter att välja på som du kan använda ditt friskvårdbidrag till. Bara att logga in på portal.wellnet.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och sätta igång!

Sidan publicerad: 2023-04-19

Sidan uppdaterad: 2024-05-02

Hittade du det du sökte på sidan?