Other languages

Karlstad municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Karlstad.se
Välkommen till A Sustainable Tomorrow 2024

Välkommen till A Sustainable Tomorrow 2024

Den 11 september bjuder Bright Planet tillsammans med Karlstads kommun och Karlstads universitet in till hållbarhetskonferensen A Sustainable Tomorrow i Karlstad.

Det är bara sex år kvar till 2030, världen präglas av krig och konflikter, USA går till ett avgörande val den 5 november 2024 och de flesta hållbarhetskurvor pekar i fel riktning. Därför behövs alla goda krafter för att driva den viktiga utvecklingen vidare.

Temat i år är ”dissonans”, och i programmet möts vi bland annat av Kata Nylén, Maria Wolrath Söderberg, Gurgîn Bakircioglu, Fredrik Reinfeldt, Gustaf Skarsgård, Johanna Lundgren Gestlöf och Fredric Nyström.

Digilog konferens

Konferensen är digilog, vilket innebär att den streamas från Helsingborg ut till ca 80 olika hubbar runtom i Sverige. För tredje året i rad arrangerar vi en hubb i Karlstad i syfte att skapa en mötesplats för alla som är intresserade av hållbarhetsfrågor i Värmland. Vi hoppas därför att du, oavsett om du kommer från privat eller offentlig sektor, är politiker, student eller bara nyfiken, vill delta!

Lokal

Karlstads universitet, Lagerlöfsalen 1A305

Tider 11 september

08:00 Kaffe och incheckning.
08:30 Programmet startar. Vi kommer att ha två fikapauser under programmets gång.
13:30 Avslut

Anmälan

Du kommer också att få en anmälningsbekräftelse till den mailadress du lämnar. Bekräftelser skickas ut manuellt, vilket innebär att du kanske inte får den direkt efter att du skickat in ditt formulär, men den borde vara dig till handa inom en vecka. Har du inte fått din bekräftelse inom en vecka: vänligen kontakta info@brightplanet.se

Här anmäler du dig senast 4 september Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Praktisk information

Det kostar inget att delta på konferensen. Vi bjuder på arrangemanget och fika under förmiddagen.

Får du förhinder? Då behöver du avanmäla dig FÖRE måndagen den 9 september till info@brightplanet.se. Vid uteblivet deltagande debiterar vi en no show-avgift à 450 kr. Det går självklart bra att överlåta din plats till någon annan om du själv inte kan närvara på dagen och sista dag för avanmälan har passerat.

Mer information

www.asustainabletomorrow.com.s Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.eSidan publicerad: 2024-06-10

Hittade du det du sökte på sidan?