Other languages

Karlstad municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Karlstad.se
Illustration av händer som pusslar ihop delar av en glödlampa

Innovationsledning

I en värld som ständigt förändras är det avgörande att ligga i framkant. Innovation är inte bara ett modeord – det är vår biljett till en hållbar och framåtblickande kommun. Nu kan du som anställd i Karlstads kommun kunna gå en utbildning i innovationsledning och vara med vara med och forma framtiden som anställd i Karlstads kommun.

Om utbildningen

Utbildningen är utvecklad av Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) och baseras på forskning från Göteborgs universitet. Genom att gå utbildningen får du bland annat kunskaper om vad som stimulerar en innovationsfrämjande kultur samt får ta del av praktiska metoder och verktyg för kreativt tänkande och nya arbetsmetoder inom innovationsledning.

Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper inom området och lämpar sig oavsett roll - det räcker med att du är nyfiken på området och vill förstå mer. Under utbildningen kommer du få grundläggande färdigheter och förståelse för olika begrepp samt möjligheter kring innovation. För dig som vill fördjupa dig finns även ett praktiskt tillfälle att komplettera den teoretiska delen med. Denna del bygger på att du har genomfört den digitala utbildningen innan träffen.

Praktisk information

Utbildningen erbjuds utan kostnad för dig som är anställd inom Karlstads kommun. Den genomförs digitalt när tid och utrymme finns och tar cirka 2,5 timmar att genomföra. Vi rekommenderar dig att även lägga tid på reflektion på egen hand samt att anmäla dig till det praktiska tillfället där du får träffa fler som gått den digitala kursen för att reflektera och göra tillsammans.

Anmäl dig till utbildningen

För att anmäla dig till den teorietiska delen med självstudier använder du knappen nedan. Del två och den praktiska delen finner du på startsidan på vårt intranät under fliken "aktiviteter". Aktiviteten heter "Innovationsarbete i praktiken".

Sidan uppdaterad: 2024-06-07

Hittade du det du sökte på sidan?