UNO - Ungdomens hus

Ungdomspengar

Rygg med texten: Jag coachar gärna dig och din idé!

Gör det du funderar på! Varje år delar Karlstads kommun ut pengar till ungas egna projekt. Är det dags för din idé nu? Har du en idé om att du skulle vilja ställa ut, göra en dansföreställning, LAN, teater, konsert, eller en workshop? Eller något annat?

Vad är ungdomspengar?

Karlstads kommun har en speciell pott med pengar för ungdomar. Du kan söka pengar ur potten för att genomföra ett arrangemang, så som event, utställning eller liknande. Du kan söka som privatperson eller som förening. 

Vem får söka?

  • Du ska vara mellan 16 och 25 år
  • Du ska vara folkbokförda i Karlstad kommun
  • Du som söker ska vara aktiv i planering, genomförande och uppföljning av projektet.

Krav på arrangemanget

Arrangemanget ska i första hand vända sig till målgruppen 16-25 år, vara offentligt och vara drogfritt. Du som arrangerar får inte tjäna pengar på arrangemanget.

Ansök om ungdomspengar

Till din hjälp när du vill söka ungdomspengar finns personal på UNO och vi coachar dig hela vägen. Vi kan ge dig tillgång till pengar, teknik och lokaler. Kontakta någon av oss - vi finns här för dig och dina idéer. Ingen idé är för stor eller för liten.

Vi ser fram emot att du kontaktar oss. Det kan du göra på olika sätt. Du kan kika in på UNO och prata med oss på plats eller mejla till oss på: uno@karlstad.se

Ansökan till ungdomspengar sker digitalt. Ansökan behöver inte vara fullständig, eftersom det är svårt att veta exakta summor som behövs, till exempelvis ljudtekniker. När vi fått in ansökan kontaktar vi dig för ett möte där du kan komplettera dina uppgifter.

Ansökan skickas 
Digitalt via e-tjänst

Uppdaterad den