Idrottsanläggningar och hallar

Utegym

Utegym Skutberget

Karlstads kommun har två utegym som alla invånare har fri tillgång till. Här kan du läsa om var de ligger, vem som är kontaktperson för de olika gymmen och vad det finns för träningsredskap. I anslutning till utegymmen finns alltid någon form av motionsspår.

Utegym Gubbholmen

Gubbholmen är det mest centrala utegymmet i Karlstad. Här har du tillgång till redskap som liggande stege, axelpress, chins och en trappa. Det finns också en yta att stretcha på. Redskapen är gjorda av stockar. En slinga på en kilometer sträcker sig runt Gubbholmen vilket gör det enkelt att träna intervaller, jogga eller ta en promenad. Föreningen IF Göta är medfinansiärer till gymmet.

Utegym Skutberget

På Skutberget finns utegymmets redskap utplacerade efter ett motionsspår på 5 kilometer. Det finns två stationer efter spåret där du bland annat kan träna marklyft, dips, rodd och knäböj. Redskapen är även här tillverkade av stockar.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den