Other languages

Karlstad municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Karlstad.se

Elevkår och elevråd

På Karlstads gymnasieskolor finns två elevkårer. Deras uppgift är att representera dig som elev och göra gymnasietiden så givande och rolig som möjligt.

Tingvallagymnasiet

På Tingvallagymnasiet finns det en aktiv elevkår som har nära kontakt med skolledningen för att bolla och genomföra idéer. Elevkåren hittar på olika aktiviteter som gör var­dagen lite roligare för Tingvallagymnasiets elever.

Elevkårsstyrelsen ansvarar för att elevkåren ska fungera och jobbar med många olika frågor. Förutom att sköta ekonomin skriver elevkårsstyrelsen avtal med studentmösseföretag, tillvaratar medlemmars åsikter, stöttar och har kontakt med media och politiker. Elevkårsstyrelsen informerar också om allt kul som händer på skolan, fixar med sociala medier och evenemang och mycket mer!

Kontakta elevkåren

E-post: tingvallaselevkar1@gmail.com

Sundsta-Älvkullegymnasiet

Sundsta-Älvkullegymnasiet har en av Sveriges största elevkårer och skolan präglas av en mycket aktiv elevkårsverksamhet. Elevkåren på Sundsta-Älvkullegymnasiet är en självständig ideell förening som är skapad av och för elever. Precis som i andra föreningar leds elevkåren av en styrelse som medlemmarna väljer.

På elevkårens webbplats kan du läsa mer om elevkårens arbete Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta elevkåren

E-post: info@sagelevkar.se

Instagram: sagelevkar Länk till annan webbplats.

Facebook: sagelevkar Länk till annan webbplats.

Sidan uppdaterad: 2023-12-01

Hittade du det du sökte på sidan?

Innehåll på sida