Other languages

Karlstad municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Karlstad.se

Service till besöksnäringen

Vi vill att Karlstadsregionen ska upplevas som Sveriges mest gästvänliga region och gärna vara resans mål året om. Vi arbetar för att stärka destinationen och vill hjälpa även dig att arbeta i samma riktning. Målet är skapa fler reseanledningar, ta värdskapet ett steg vidare och vara i första ledet kring den digitala utvecklingen.

Uteservering på cafe

Arrangera evenemang

Vi vill få fler evenemang och möten som stärker varumärket Karlstad och bidrar till att Karlstad syns mer nationellt och om möjligt internationellt. Därför vill vi se till att det ska vara enkelt att arrangera evenemang i Karlstad.

Arrangera evenemang i Karlstad

Arrangera möten

Karlstad är idag en av de mest välrenommerade mötesdestinationerna i Skandinavien. För dig som är mötesarrangör eller värd så har vi samlat ihop nyttig information om hur vi underlättar till att arrangera ett oförglömligt möte.

Arrangera ett möte i Karlstad

Tryckt turistmaterial

Varje år produceras två olika kartor för Karlstads del. Det finns en karta över Karlstads kommun och en centrumkarta. De innehåller information på svenska och engelska.

Ladda ner Karlstadskartan 2024 som PDF Pdf, 19.6 MB, öppnas i nytt fönster.

Ladda ner Karlstads centrumkarta 2024 som PDF Pdf, 7.2 MB, öppnas i nytt fönster.

Marknadskanaler

Här nedan kan du läsa om våra olika marknadskanaler där du kan få hjälp av oss på Visit Karlstad med att få ut ditt budskap. Vi kommunicerar via sociala medier, Facebook och Instagram, samt vår webbsida, visitkarlstad.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Facebook

Visit Karlstad har en sida på Facebook @visitkarlstad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Den representerar Karlstadsregionen, men med fokus på Karlstad. Där tipsar vi bland annat om evenemang, aktiviteter och annat som är på gång.

Vill du lyfta ett evenemang på Facebook? Kontakta maria.ostling@karlstad.se

Instagram

Visit Karlstad har också ett konto på Instagram @visitkarlstad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Även det representerar Karlstadsregionen med fokus på Karlstad. Här kan du se många vackra bilder från vår region men även få tips om smultronställen.

Ansvarig för Instagram är maria.ostling@karlstad.se

Webbplats med besöksinformation

Visit Karlstad är webbplatsen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som är officiell guide till Karlstad som besöksmål. Den har en databas som innehåller aktiviteter, boende, sevärdheter och evenemang, men även redaktionellt skrivna artiklar med tips och berättelser.

Vill du lyfta något på webbplatsen kontakta jonas.persson2@karlstad.se

Digitala infartsskyltar vid E18

Det finns två informationsskyltar bredvid E18, en vid Gräsdalen och en vid Välsviken. På dem visas framför allt tips på större evenemang inom sport och kultur i Karlstad.

Vill du lyfta ett sportevenemang kontakta: mikael.bjoremo@karlstad.se

För övriga evenemang kontakta: jonas.persson2@karlstad.se

Sidan uppdaterad: 2024-06-13

Hittade du det du sökte på sidan?

Innehåll på sida