Risk för skogsbrand i Värmlands län

Just nu varnar SMHI om att risken för bränder i skog och mark är stor eller mycket stor. Det är viktigt att du som privatperson eller verksamhetsutövare anpassar ditt agerande utifrån rådande läge. Tänk på att du är ansvarig för den eld du tänder och för eventuella skador den orsakar.

Allmänhetens löpning Eva Lisa Holtz arena

Under vintersäsongen kan du ägna dig åt lunchlöpning inomhus i Eva Lisa Holtz arena.

Öppet för löpning

Tisdagar och torsdagar klockan 11.30-13.30.

Gratis och ingen föranmälan.

Vi stänger för säsongen 30 april och öppnar igen 1 oktober.

Eva Lisa Holtz arena,

Om banan