Återbruka och dela

Sola byggåterbruk

Exteriörbild vid Sola byggåterbruk

Renovera eller bygger du nytt och är intresserad av att göra en insats för miljön? Har du överskott av byggmaterial, sådant som är för bra för att slängas eller felbeställningar?

Sola byggåterbruk tar emot och säljer överskott av byggmaterial, vitvaror och annat för inomhus och utomhusmiljö. Vi vänder oss till privatpersoner, fastighetsägare och offentlig sektor.

Öppet hus 12-18 oktober

Som en del av Globala Karlstad kommer vi att ha öppet hus måndag-fredag kl. 14-16 under vecka 42. Välkommen in!

Sola byggåterbruk är ett komplement till Solareturen och en del av Karlstads kommuns arbete med att uppmuntra till att återvinna och dela. På sikt kommer verksamheten övergå till att drivas som ett arbetskooperativ, ett socialt företag som styrs av dem som arbetar och företagets affärer används för att skapa jobb för dessa och andra som har eller har haft svårt att få arbete

Öppettider

Fredagar 9.30-15.30.

Kontakt

Telefonnummer till butiken: 070-551 04 42.

Följ oss på Instagram: solabyggaterbruk

Vägbeskrivning

Sväng in från Rosenborgsgatan och kör mot Sommarro Golfklubb (gamla flygplatsterminalen), följ vägen till höger. Passera intresseskolan och fortsätt på en mindre väg (norrut) tills du kommer in på gamla flygplatsområdet. Vi finns i den första hangarbyggnaden till höger. Gps-adress för att nå golfklubben är Flygfältsvägen 2.

Uppdaterad den