Other languages

Karlstad municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Karlstad.se

Webbkartor

Sugen på en cykeltur och funderar på rutt? Eller vill du veta var det finns tomter till försäljning? Här har vi samlat all typ av information som du kan vara intresserad av i en webbkarta. Klicka runt och upptäck Karlstad med nya ögon!

Karlstadskartan

Här hittar du allt från livsmedelsinspektioner, vandringsleder och sevärdheter till detaljplaner och översvämningsscenarier. Vill du veta hur rent det är i köket på favoritrestaurangen? Eller hur kartan över stadskärnan såg ut 1696? Det hittar du också här. Kika in och klicka runt bland flikarna i lagersymbolen - nedre högra hörnet!

Störningskarta

I störningskartan hittar du information kring aktuella trafikstörningar och byggnationer. Genom att klicka på de röda prickarna ser du information om vad som händer just där.

Parkeringskarta

I parkeringskartan hittar du alla parkeringsområden, parkeringshus och zonindelade gatuparkeringar, platser för rörelsehindrade, laddplatser för elbil, husbilsparkering med mera. Vi har även markerat ut de parkeringshus och parkeringsområden i centrala Karlstad som drivs av privata aktörer. Du kan läsa mer om parkering på karlstadsparkering.se

Badplatser

I den här kartan hittar du badplatserna i kommunen. Klicka på de gröna symbolerna så får du veta vilken badtemperatur det är just nu eller sortera ut de badplatser som uppfyller dina badkrav. För att läsa mer om och söka bland våra badplatser, gå till sidan Badplatser.

Vandringsleder

Här kan du se våra vandringsleder i kommunen. För att läsa mer om och söka bland våra vandringsleder, gå till sidan Vandringsleder och strövområden.

Stadsvandringar

Här har vi samlat intressant information om konstverk, parker och intressanta byggnader i centrala Karlstad. Via mobilen känner kartan av var du befinner dig och du kan få upp information om de intressanta platser och konstverk du går förbi.

Solkartan

I solkartan kan du se hur stor solinstrålningen är på ditt tak, hur mycket solenergi som kan produceras där, hur mycket pengar du kan spara och vilken klimatnytta det ger. Klicka in och leta upp din adress!

Vassa kartan

Funderar du på att tatuera dig, göra en fotvårdsbehandling, eller något ingrepp som involverar stickande eller skärande i huden? Via den här kartan hittar du alla hygieniska verksamheter som är registrerade hos miljöförvaltningen i Karlstad.

Smarta kartan

Smarta Kartan är en guide till de verksamheter där du kan låna, hyra, byta, dela, ge och få olika saker och tjänster. Här hittar du allt ifrån second-hand-butiker till cykelreparatörer. Den här kartan är till för att underlätta för Karlstadsbor och besökare att leva hållbart.

Flygfotokartor

Hur mycket har Karlstads stadskärna ändrats sen 1929? I våra flygfotokartor kan du enkelt jämföra flygfoton från olika årtal. I Kartspionen kan du ha ett årtal i titthålet och ett annat i bakgrunden. Ganska häftig effekt!

Karlstads kulturmiljö

Här kan du se Karlstads utveckling från 1865 fram till idag. Vilka områden har expanderat mest de senaste 20 åren? Vilka hus överlevde den stora branden 1865? Genom att dra de två markörerna i tidslinjen kan du se den ständigt pågående utvecklingen av Karlstad. Kartan bygger på Karlstads kulturmiljöprogram som ligger till grund för kommunens kulturmiljöarbete.

Historiska fotografier

Denna karta visar ett urval av Karlstads kommuns bildsamling av historiska bilder. Det är tillåtet att använda bilderna men då ska du alltid ange Karlstads kommun och upphovsperson om den är känd. Observera att det i bildmaterialet kan förekomma felaktiga lägen, riktningar, årtal och informationstexter. Vi arbetar kontinuerligt med att åtgärda eventuella brister.

Tips!

Karttjänsterna fungerar bäst i webbläsarna Chrome och Firefox. När du klickar på symbolen för att förstora kartan (visar fyra hörn) öppnas kartan i ett nytt fönster.

Saknar du något?

Vad tycker du om våra kartor? Finns det någon mer information som du skulle vilja ha i den? Hur tycker du att den fungerar? Vi vill gärna höra dina synpunkter!

Mejla oss på kartservice@karlstad.se

Sidan uppdaterad: 2023-12-01

Hittade du det du sökte på sidan?

Innehåll på sida