Risk för skogsbrand i Värmlands län

Just nu varnar SMHI om att risken för bränder i skog och mark är stor eller mycket stor. Det är viktigt att du som privatperson eller verksamhetsutövare anpassar ditt agerande utifrån rådande läge. Tänk på att du är ansvarig för den eld du tänder och för eventuella skador den orsakar.

Other languages

Karlstad municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Karlstad.se
Lekplats

Skottspolslidens lekplats

På lekplatsen finns en stor klätterställning, gungor, en lekskulptur och en sandlåda.

Fakta om lekplatsen

I närheten

Pulkabacke

Åldersgrupp

Yngre barn

Mellanstadiebarn

Typ av lekplats

Områdeslekplats / liten

Vad finns vid lekplats

Grillplats

Stor fri yta

Lekvärden

Skottspolslidens lekplats är en liten lekplats naturskönt placerad i utkanten av ett skogsparti i Alster. På lekplatsen finns en stor klätterställning med rutschkana, gungställning med bl a en kompisgunga, en lekskulptur i form av en ponny och en liten sandlåda med bakbord. I anslutning till lekplatsen finns också en asfalterad bollplan och en pulkabacke.

Tillgänglighetsanpassning

Lekplatsen är inte tillgänglighetsanpassad för barn med funktionsvariationer.

Hitta hit

Lekplatsen som finns i Alster ligger vid ett skogsparti mellan Skottspolsliden och Nackabyliden.

Karta

Du kanske också är intresserad av

Mjölnartorpets lekplats är en områdeslekplats i stadsdelen Kronoparken. På lekplatsen finns bland annat gungor, en klätterställning och en sandlåda.

Mjölnartorpets lekplats

Mjölnartorpets lekplats är en områdeslekplats i stadsdelen Kronoparken. På lekplatsen finns bland annat gungor, en klätterställning och en sandlåda.

Lekplatser

lekplats

Timmerspelets lekplats

På lekplatsen finns bland annat klätterställningar, gungor, balanslekar samt vippgungor.

Lekplatser

Lekplats

Anna Leks lekplats

Anna Leks lekplats är en liten lekplats placerad naturskönt i en skogsglänta i ett mindre skogsparti i stadsdelen Kronoparken.

Lekplatser

Sidan uppdaterad: 2023-12-01

Hittade du det du sökte på sidan?