Risk för skogsbrand i Värmlands län

Just nu varnar SMHI om att risken för bränder i skog och mark är stor eller mycket stor. Det är viktigt att du som privatperson eller verksamhetsutövare anpassar ditt agerande utifrån rådande läge. Tänk på att du är ansvarig för den eld du tänder och för eventuella skador den orsakar.

Other languages

Karlstad municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Karlstad.se
Barn åker i böljande cykelbana med sparkcykel

Tegelparkens lekplats

Här hittar du gungor, klätterställning, klättervägg, lekhus, sandlåda och ytor avsedda för skateboard, inlines och sparkcykel.

Fakta om lekplatsen

I närheten

Belysning

Tillgänglighet

Tillgänglighetsanpassad gungsits

Framkomligt med rullstol

Tillgänglighetsanpassad sandlåda

Åldersgrupp

Yngre barn

Mellanstadiebarn

Äldre barn

Hela familjen

Typ av lekplats

Stadsdelslekplats / mellan

Vad finns vid lekplats

Lekbana för cykel

Lekvärden

Tegelparken ligger i Skattkärr och är en lite större lekplats som erbjuder lek för barn i alla åldrar. Här finns bland annat en särskild yta för skateboard, inlines och sparkcykel, gungor av olika slag, rutschkana, lekhus, kryptunnel, sandlåda med grävskopa, klätterställning och en klättervägg.

Tillgänglighetsanpassning

Här finns en tillgänglighetsanpassad gungsits och ett bord där man kan komma intill med till exempel rullstol för att leka med sand. På stora delar av lekplatsen är markbeläggningen anpassad så att det är både mjukt och framkomligt med rullstol.

Hitta hit

Tegelparken ligger på grönytan bredvid Coop Skattkärr, alldeles intill Skogvallsvägen.

Karta

Du kanske också är intresserad av

Marknadsgatans lekplats

Marknadsgatans lekplats

Här finns ett stort utbud av lek som till exempel gungor, klätterställning, rutschkana, snurrlekar och sandlådor.

Lekplatser

I Olas lekplats finns en rad olika aktiveter som till exempel gungor, klätterställning, sandlek och en pump track-bana för cykel.

Olas lekplats

Här finns en rad olika aktiveter som till exempel gungor, klätterställning, sandlek och en pump track-bana för cykel.

Lekplatser

Klätterställning i form av en borg

Drottning Kristinas lekplats

Här finns bland annat en klätterställning i form av en borg, transportsystem för sand och vatten, pingisbord och basketkorg. Denna lekplats passar barn i alla åldrar.

Lekplatser

Sidan uppdaterad: 2023-12-01

Hittade du det du sökte på sidan?