Risk för skogsbrand i Värmlands län

Just nu varnar SMHI om att risken för bränder i skog och mark är stor eller mycket stor. Det är viktigt att du som privatperson eller verksamhetsutövare anpassar ditt agerande utifrån rådande läge. Tänk på att du är ansvarig för den eld du tänder och för eventuella skador den orsakar.

Other languages

Karlstad municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Karlstad.se

Horsensgatan 13

Servicebostaden Horsensgatan (Långtäppan) ligger i stadsdelen Rud. Servicebostaden består av lägenheter i hyreshus. Stadsdelen Rud är ett bostadsområde i de norra delarna av Karlstad med närhet till skog och natur. Servicebostaden drivs av kommunen.

Horsensgatan 13
654 58 Karlstad
Telefon: 054-540 56 55
E-post: vo.fh.horsensgatan13@karlstad.se

Enhetschef

Pernilla Blücher
Telefon: 054-540 55 93
E-post: pernilla.blucher@karlstad.se

Boendemiljö

Servicebostaden består av lägenheter i hyreshus. Lägenheterna har balkong och är belägna på bottenplan eller en trappa upp. I samma eller närliggande hus finns personal- och gemensamhetsutrymmen. Servicebostaden är belägen i ett bostadsområde i de norra delarna av Karlstad med närhet till skog och natur.

Inflytande och aktiviteter

Det är du som bestämmer över ditt hem och vårt stöd anpassas utifrån dina behov och önskemål. Du får stöd i fritidsaktiviteter och du har möjlighet till minst en självvald aktivitet i veckan. Du väljer själv om du vill delta i gemensamma aktiviteter.

Sidan uppdaterad: 2023-12-01

Hittade du det du sökte på sidan?

Innehåll på sida