Other languages

Karlstad municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Karlstad.se
Profilbild skola 62
Linn Malmén

Linn Malmén

Kreativt skrivande

Tycker du om att skriva och hitta på berättelser? Skriver du kanske filmmanus, låttexter eller böcker? Då är en kurs i kreativt skrivande något får dig. Vi träffas i grupp en gång i veckan för att testa olika sätt att skriva.

Ålder

Du kan gå kurs i Kreativt skrivande om du är mellan 10-19 år.

Syfte

Målet med kursen är att du ska ha kul, hitta det du vill skriva om och få hjälp att utveckla ditt skrivande.

Innehåll

Äldre grupp (ålder 14-19 år)

Vi ägnar oss åt övningar i kreativt skrivande i olika genrer och tekniker. Dikter, dialoger, person- och platsbeskrivningar, korta berättelser med mera. På lektionerna läser vi upp det vi skrivit för varandra och ger feedback och inspiration till vidare arbete med texterna. Ibland visar vi upp det vi skrivit för andra på olika sätt. Vi kan till exempel samarbeta med andra ämnen på Kulturskolan

Yngre grupp (ålder 10-13 år)

Vi provar på att skriva olika sorters texter; noveller, dikter, låttexter, reportage och mycket annat. Vi skriver berättelser tillsammans och var för sig. Vi provar att skriva läskigt, roligt och allvarligt. På lektionerna reflekterar och inspireras vi av varandras texter kontinuerligt. Det viktigaste är att prova sig fram och ha roligt med orden

Sidan publicerad: 2023-04-19

Sidan uppdaterad: 2023-12-01

Hittade du det du sökte på sidan?