Other languages

Karlstad municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Karlstad.se
Bullerbyns förskola

Bullerbyns förskola

Bullerbyns förskola är en liten förskola som ligger centralt i Vålberg och intill Vålbergsskolan.

Fakta

Typ av service

Förskola

Organisationsform

Kommunal

Område

Vålberg/Edsvalla

Våra lokaler är nyrenoverade och här huserar fyra avdelningar. De är uppdelade i åldersgrupper, vilka kan variera efter behov. Utvecklande lärmiljöer, som ger de rätta förutsättningarna för undervisning, är viktigt för oss.

Så arbetar vi

På Bullerbyns förskola lägger vi stor vikt vid barnens språkutveckling och använder bland annat tecken som stöd. Varje avdelning arbetar utifrån olika fokusmål som genomsyrar den dagliga verksamheten. Hela förskolan utgår från de gemensamma värdeorden: Nyfikenhet, Glädje, Trygghet, Lärande och Samspel.

Förskolan arbetar aktivt med att utveckla stimulerande och utvecklande lärmiljöer för att ge barnen de bästa förutsättningarna. Förändringarna sker tillsammans med barnen utifrån samtal och observationer. För oss är det viktigt att veta vad ni som vårdnadshavare tycker och vilka behov och önskemål ni har. Tillsammans kartlägger vi dessa och låter dem ligga till grund för planeringen av verksamheten. Vi strävar efter att verksamheten ska vara trygg, lärorik, inspirerande och fylld av glädje.

För oss är det viktigt att ditt barn får ett bra bemötande och att vi har goda relationer med varandra. Vi tar tillvara den kulturella mångfalden i vårt närområde och låter den berika vår verksamhet.

Bilder

Bullerbyns förskola bakgården
Bullerbyns förskola lekställning
Bullerbyns förskola sandlåda
Bullerbyns förskola gården

För vårdnadshavare

Vi vill att barnens vårdnadshavare ska känna förtroende för oss och att vi kan föra en öppen och ärlig dialog. Vi bjuder in till öppet hus, utvecklingssamtal samt har en daglig kontakt vid lämning och hämtning. Du som vårdnadshavare får även information från förskolan genom verktyget Haldor Education.

Kost och måltider

Vi vill att måltiderna i förskolan ska vara en av dagens höjdpunkter. Maten som serveras ska ge energi och näring så att barnen kan utvecklas och orka med förskoledagen. Måltiderna ska också bidra till gemenskap och en stunds lugn och ro i en trivsam miljö. Bra måltider bidrar även till förståelse för matens betydelse för hälsa och miljö.

Sjukanmälan

För att sjukanmäla ditt barn ringer du till respektive avdelning. Gärna så tidigt som möjligt.

Kontaktuppgifter och karta

Besöksadress

Västerdalsvägen 2
664 51 Vålberg

Rektor

Har du frågor om ansökan, kö, uppsägning, regler, fakturor, schema eller delad plats?

Hör av dig till kommunens Kontaktcenter på 054 - 540 00 00, tonval 2, eller karlstadskommun@karlstad.se.

Avdelningar

Avdelning

Telefonnummer

Mellangården

054 - 540 33 61

Norrgården

054 - 540 33 59

Sörgården

054 - 540 33 58

Små-land

054 - 540 33 60

Sidan uppdaterad: 2024-02-19

Hittade du det du sökte på sidan?