Other languages

Karlstad municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Karlstad.se
Förskola Stockfallet

Stockfallets förskola

Uppe på höjden i bostadsområdet Stockfallet ligger Stockfallets förskola med närhet till skogen.

Fakta

Typ av service

Förskola

Organisationsform

Kommunal

Område

Stockfallet

På Stockfallets förskola vill vi att barnen ska känna tillit till sin egen förmåga, glädje tillsammans med andra och bli sedd av oss vuxna. Förskolan har sju avdelningar.

Så arbetar vi

Vi arbetar långsiktigt och målmedvetet med barns lärande, utveckling och sociala kompetens. Undervisningen på avdelningarna utgår från barnens tidigare erfarenheter, intressen och behov. Den sker under lekfulla former och ska vara rolig.

På vår förskola ska alla känna sig välkomna. Ett gott bemötande och goda relationer är viktigt för oss oavsett om du är barn, vårdnadshavare eller medarbetare. Vi är en förskola för alla, där människors lika värde främjas. Vi arbetar aktivt för att främja likabehandling och förebygga diskriminering och kränkande behandling.

Bilder

Stockfallets förskola odling
Stockfallets förskola rutschkana
Stockfallets förskola lekställning
Stockfallets förskola skogsglänta

För vårdnadshavare

Vi vill att barnens vårdnadshavare ska känna förtroende för oss och att vi kan föra en öppen och ärlig dialog. Vi bjuder in till föräldraträffar, utvecklingssamtal samt har en daglig kontakt vid lämning och hämtning. Du som vårdnadshavare får även information från förskolan genom verktyget Haldor Education.

Kost och måltider

Vi vill att måltiderna i förskolan ska vara en av dagens höjdpunkter. Maten som serveras ska ge energi och näring så att barnen kan utvecklas och orka med förskoledagen. Måltiderna ska också bidra till gemenskap och en stunds lugn och ro i en trivsam miljö. Bra måltider bidrar även till förståelse för matens betydelse för hälsa och miljö.

Sjukanmälan

Om ditt barn är sjukt eller inte kommer till förskolan som planerat ska du göra en frånvaroanmälan i Edlevo. Det är viktigt att du anmäler frånvaron så snart som möjligt.

Kontaktuppgifter och karta

Besöksadress

Kråkmyrsgatan 2
654 69 Karlstad

Rektor

Har du frågor om ansökan, kö, uppsägning, regler, fakturor, schema eller delad plats?

Hör av dig till kommunens Kontaktcenter på 054 - 540 00 00, tonval 2, eller karlstadskommun@karlstad.se.

Avdelningar

Avdelning

Telefonnummer

Aspen

054 - 540 39 59

Eken

054 - 540 39 58

Korpen

054 - 540 38 18

Trollsländan

054 - 540 32 93

Fjärilen

054 - 540 32 95

Humlan

054 - 540 31 23

Ugglan

054 - 540 37 21

Nyckelpigan

Öppnar i januari 2024

Köket

054 - 540 32 96

Sidan uppdaterad: 2024-05-30

Hittade du det du sökte på sidan?